Servicii

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Architecto, error quidem, id rerum nobis neque.


Aveți nevoie de o viză pentru a merge în Marea Britanie sau Irlanda? Noi vă putem ajuta. Fie că este vorba de o vizită turistică, de reunificare a unei familii sau de studii, Ivisa vă poate ajuta atât cu o consultație gratuită cât și cu asistență pentru obținerea vizelor. Pentru mai multe detalii puteți apela […]

Detalii

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla a iaculis leo. Morbi non magna vel augue viverra fermentum. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Duis ac quam eu dolor aliquet euismod vel vitae justo.

Detalii

Ani de Experiență

3


Ore de Expertiză

3230


Rata de succes

95%


Consultație Gratuită


Rezolvăm orice Problemă


Blog


Andrei Țurca Andrei Țurca

Visul oricărui tânăr este de a-și crea o cariera de succes, mereu am dorit să realizez acest vis peste hotare considerând pregatirea actelor drept o etapa simplă însă acum realizez ca fără o asistență adecvata aceasta devine o problema grava. Multumesc echipei Migra!


Stela Rotaru Stela Rotaru

Visul de a calatori si a descoperi ceva nou ma frapa de mica, insa de fiece data cand incercam sal cuceresc intalneam dificultati multumesc baietilor pentru consultatie si ajutor cu ei visurile devin realitate! Succes. 


Dumitru Augustin Dumitru Augustin

Echipa Migra.md a dat dovada de profesionalism si perseverenta scopul pus a fost atins cu succes!

Contactaține


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nobis voluptatem fugit ad dignissimos nam, facere!